onsdag 22. oktober 2008

Portait of Hc-my daughter:)

Dette bilder er det første portrettbilde jeg har tatt. Syns the ble ganske bra til å være første gang uten automaknapper på speilrefleksen.

This is my first portrait-photo with my Canon D1000. I think it's an ok photo to be my first time without the autobuttons and everyting auto.

3 kommentarer:

RuneE sa...

Gratulerer med første forsøk - en søt datter du har!

Dersom vi nå later som vi er i "klubben", ville jeg sagt at du kanskje burde tatt bildet på litt lengre avstand. Du har brukt 21mm og det er en vidvinkel som gir en unormal forstørrelse på de nærmeste tingene. Dersom du hadde satt den på svak tele, f.eks ca50-60mm, ville proporsjonene mellom de ulike delene av ansiktet blitt mer riktige. Du har også brukt "naturlig" lys? glødelampe? som gir for lav fargetemperatur dersom kamera ikke fanger det opp. I alle fall har du fått et rødstikk som helt sikkert kan rettes opp.

PS Og tusen takk for den koselige kommentaren! Jeg håper at du ikke tar det ille opp at jeg skrev litt lengre!

AnneKa sa...

Så flink du er. Synes selv det er skikkelig nifst å gå bort fra autoprogrammene på kameraet. Skulle så ønske noen kunne komme til Nesna å holde et fotokurs. Synes ikke det var så rart at du skrev at vi kanskje hadde truffet hverandre i Rogaland. Har funnet ut ved flere anledninger at det er ikke alltid denne verdenen er så veldig stor. Jeg bodde på Sandnes og i mange år jobbet jeg i firmaet som bygget betongunderstellene til plattformene i nordsjøen. Etter det jobbet jeg i Tananger og på Forus i oljerelaterte bedrifter.
Det er jo en bransje der mange firma er innvolvert og man møter masse folk.
Ellers har jeg vært på Mo i ettermiddag å levert sønnen min på hybelen. Det er ikke lenge før snøen er nede på veien over Sjonfjellet og det sklettet på hjemveien. Fint vær å sitte inne å blogge i. Ha en god kveld!

Anne-Berit sa...

Å Pernille,det var nydelig.Og så har du jo en nydelig modell også da.Kor flink du e.Du blir nødt til å hjelpe meg å få store bilder,hehe.